Casatorii ciudate?!
Raspunsuri - Pagina 13

Guestus spune:
quote:
Originally posted by aduscaquote:
Originally posted by Guestus
O sa vezi tu "casatorii ciudate" ce inseamna....in curind fac din Moldova un mic Utah.
cre'ca nu se poate Guestus, ca moldovencile stau cat mai departe de cei care nu-s excitati de-o femeie goala
fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
Pai tu nu intelegi nimic din ce scriu eu.
"de-o femeie goala" sa te exciti tu...asa cum am mai spus (ca fac moldova stat mormon si eu seful vostru ) eu vreau > 2 femei goale.

andora spune:
quote:
Originally posted by iulia_b
Off-topic, Andora ai ceva cu moldovenii, bre? Sau numai cu soacra-ta?
Imi dau seama ce ar insemna in ochii tai un homosexual moldovean. Homosexual mai merge, dar moldoveeeean...
Off topic: nu am nimic cu moldovenii, sotul meu e moldovean si il iubesc, mama ardeleanca, eu bucuresteanca, strabunicii din afara tarii, nu urasc pe nimeni niciodata si nici nu am nimic cu nimeni (inclusiv cu omul gay)

PS: Nu cumva subiectul se referea la "casatorii ciudate"?

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

cipcipcip spune:
quote:
Originally posted by conchitaquote:
Originally posted by adrienne12
Dar ce ziceti voi fratilor de cei care fac operatie de schimbare de sex?
sincer? zic ca e vai de viata lor...traiesc o drama a identitatii si una sociala. in orice caz, traiesc in lumi paralele, asta li se intampla. nu tuturor, ci doar celor pe care i-am cunoscut eu in ro, daca ii stiti cumva pe transexualii care defilau acum cativa ani pe la Opera...in caz ca n-or mai fi si acum acolo.quote:
exect nici mie nu imi pare ca se face o promovare a homosexualitatii insensul hai sa fim gay toti.din contra se prezinta situatia lor pentru ca noi sa fim mai toleranti.
nu, asa e, ca doar nu vorbim de publicitate la detergent, in sensul ca daca vezi detergentul e si musai sa-l cumperi.
imi explica si mie cineva pentru ce paradeaza domnii si doamnele din pozele astea, va rog?
http://graizer.net/cgi-bin/tpl.pl?cat=SF_Parade&page=4
http://www.graffitiint.com/pages/gay8_jpg.htm
http://www.pixoftoronto.com/gallery/gaypride2005/tcc2
http://news.xinhuanet.com/english/2005-07/05/content_3181815.htm
http://www.aei.mpg.de/~udif/GayParade2005/
eu raman cu dilemele mele legate de spatiul public si de respectarea legii fundamentale a traiului in comunitate: libertatea mea se termina acolo unde incepe libertatea altora....
Pai parazile lor sint un fel de party-carnaval...Am fost si eu la cea din san Francisco din 2004 si mi s-a parut super amuzant (acu depinde cu ce ochi privesti, desigur). Parada este organizata intr-un loc inchis, deci nu pe toate strazile, si daca-ti agaseaza privirea pur si simplu nu te duci. Sa stii ca-s niste oameni super faini, toti, deschisi si prietenosi, poate pentru ca stiu ce-nseamna sa fii marginalizat si persecutat? San Francisco e o oaza pentru ei si multi se muta acolo din diferite catunuri homofobe ale Americii sa poata trai si ei in voie.
Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005

Guestus spune:
"Doar m-am legat de ce zicea Guestus fiindca statistic vorbind moldovenii sunt putin mai reticenti decat ceilalti romani fata de acceptarea unor idei occidentale. "
o sa-i schimb pe toti si toate din zona aia....asta este menirea mea pe pamint. o sa o transform in "playboy moldova mansion"

Grace spune:
In ce ma priveste, consider ca adultii au dreptul sa simta orice atractie sexuala doresc, atita timp cit aceasta este indreptata si se limiteaza in cadrul speciei umane, atita timp cit aceasta atractie este benevola si reciproca intre oameni. Cred ca cei care au cu adevarat o problema sint cei care au un interes sexual orientat spre fiinte din alta specie (exclud extraterestrii ) sau lucruri neinsufletite. Nu vad de ce societatea a impus ca fiind normalitate doar heterosexualitatea si au exclus din acesta ecuatie normalitatea atractiei sexuale fata de acelasi de sex. Nu cred ca homosexualii sau lesbienele sint ciudati si ar avea vreo problema medicala (ma refer la cei sanatosi), ci mai degraba ca societatea i-a convins ca sint asa, si nu vad cum a-i putea sa-i comanzi creierului sau inimii sa te simti atras sau sa iubesti pe altcineva decit cel pt. care simti cu adevarat ceva si mai ales este reciproc. In concluzie, consider ca normalitatea sexuala este un lucru care trebuie reconsiderat si redefinit iar cei care au alte preferinte sexuale decit heterosexualii sint doar niste oameni normali cu alte preferinte sexuale iar asta nu inseamna ca ar fi ceva rau.

andora spune:
Ma bag iarasi ca musca:
... Ca tot spunea cineva despre homosexualitate ca poate fi masurata in fiecare om de la 0% la 100%.... Asta e si parerea mea, insa eu vad doua situatii:
1- una in care "simti" si/sau practici homosexualitatea pe langa viata privita de ceilalti ca fiind "normala" (sot/sotie/copii) - de ex. sexul intre doua cupluri/ relatiile intime ocazionale cu o persoana de acelasi sex
2- cealalta in care homosexualitatea se apropie sau atinge 100% si atunci efectiv iti doresti casatoria cu persoana iubita de acelasi sex, si- mai mult - iti doresti drepturi egale cu ale celorlalte cupluri
In cazul 1 societatea cred ca nu are ce comenta, iar eventualii reticenti sunt cei poate conservatori, poate credinciosi, si aceasta situatie este ffff des intalnita peste tot.
In cazul 2 abia incepe sa apara o problema. Nu multi accepta ca un cuplu normal sa fie inlocuit de unul homosexual. Mie una nu mi se pare acceptabil, cu tot ce presupune: casatorie si infiere. Mi-ar trebui mult timp sa caut studii bine bazate care sa ma convinga ca hmosexualitatea nu e o optiune, ci o necesitate.
Si la urma urmei zic si eu ca omul din popor: daca Dumnezeu ar fi acceptat homosexualitatea - de ce a facut ca Iisus sa se nasca din femeie?
Eu una ma retrag in umbra si voi citi cu interes postarile voastre.
Guestus bafta mamicule, ca-i tare bine sa-ti cunosti menirea-n viata!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

denizel spune:
quote:
Originally posted by Grace
.
Nu vad de ce societatea a impus ca fiind normalitate doar heterosexualitatea si au exclus din acesta ecuatie normalitatea atractiei sexuale fata de acelasi de sex.
Grace, cu 'normalitatea' e ca si cu 'adevarul'. Grupul cel mai mare hotaraste ce-i normal sau adevarat si ce nu, asta atata timp cat nimeni nu detine inca 100% adevarul(sau nimeni nu-i normal).
Daca majoritatea a cazut la intelegere ca la rosu-i zicem rosu si asta-i normal, degeaba vine unu' si-i zice la rosu, verde:)
In afara de asta (cu care nu sunt de acord), cred ca in definirea normalitatii din aria vietii sexuale s-au luat in considerare si particularitatile anatomice si functionale ale aparatelor genitale masculin si feminin, cat si complementaritatea acestora.
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

conchita spune:
quote:
Originally posted by Elise
cred ca "paradeaza" pentru... a fi acceptati?
Elise
"acceptati" in ce sens si de catre cine? pe cine intereseaza ce face vecinul gay in dormitorul lui? de ce trebuie sa vada toata lumea cam cum arata un gay in dormitor? - ca doar asta vedem la paradele astea.
stiai ca omul banal, obisnuit, neinteresant - si anume heterosexual, este pur si simplu arestat daca face exhibitionism in public? ca doar legea interzice indecenta pe strada. eu asta semnalam, ca unele minoritati sunt deasupra legii si ca nu inteleg la ce sunt bune paradele.
Cipcipcip, m-ai inteles gresit.

andreeaatan, asa e, mama draga, cine nu e de acord cu tine, e un frustrat. :-))

lena spune:
andora in Olanda sunt legale casatoriile intre persoane de acelasi sex, si daca se despart este ca un divort normal...poarta verighete, au aceleasi obligatii si drepturi ca un cuplu obisnuit si se casatoresc la primarie.